1

warta

Scanner mana anu pangsaéna pikeun anjeun?

Pilarian panyeken barkod mana anu cocog pikeun industri, lingkungan sareng syarat khusus anjeun.Kéngingkeun kamampuan pikeun ngatasi unggal halangan kalayan panyeken anu dirancang pikeun nyeken naon waé, dimana waé - euweuh urusan naon.

1, Beureum Scanning Gun jeung Laser Scanner

Beureum lampu scanning gun adopts sumber lampu LED, nu ngandelkeun CCD atawa CMOS elemen photosensitive lajeng ngarobah sinyal photoelectric.The laser scanning gun illuminates titik laser ku alat laser internal, sarta titik laser robah jadi sinar lampu laser dina bar code ku ayun tina motor geter, nu lajeng decoded kana sinyal digital ku AD.Kusabab laser nu ngandelkeun motor Geter nyieun garis laser, éta leuwih gampang ruksak dina prosés pamakéan, sarta kinerja anti ragrag na mindeng teu jadi alus sakumaha nu lampu beureum, sarta speed pangakuan na teu gancang. sakumaha anu lampu beureum.

2, Béda antara Scanner 1D sareng Scanner 2D

scanner barkod 1D ngan bisa nyeken barkod 1D, tapi teu barcodes 2D;Alat panyeken barkod 2d tiasa nyeken barcode dua diménsi sareng dua diménsi.Gun scanning dua diménsi umumna leuwih mahal batan gun scanning hiji diménsi.Dina sababaraha kasempetan husus, teu sakabeh pakarang scanning dua diménsi cocog, kayaning scanning kodeu dua diménsi dina layar handphone atawa engraved dina logam.

Pamiarsa barkod nyolok sareng maénkeun kalayan kinerja scan anu unggul di industri, ngajantenkeun barcode anu paling hese dibaca katingali saé.Henteu paduli kabutuhan bisnis anjeun, kami gaduh alat panyeken pikeun ngabantosan.hubungi kami pikeun solusi scanner barkod anu saé.


waktos pos: May-18-2022