1

FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

1.Can kuring meunang urutan sampel munggaran pikeun nguji kualitas sarta kasaluyuan?

Yakin, biasana urang gaduh sampel di stock, konsumén bisa kalayan gampang meuli eta pikeun tujuan nguji.

2.What ngeunaan waktu pangiriman?

Pikeun sampel, biasana urang boga stock.Pikeun pesenan bulk, éta gumantung kana kuantitas pesenan anjeun.Contact us pikeun detil.

3. Kumaha ngeunaan istilah pamayaran?

Paypal, Western Union, Kartu Kredit sareng T / T transfer bank mangrupikeun pilihan.

4.How ngeunaan métode pengiriman barang?

DHL, UPS, FedEx, TNT, China Post, jsb anu pilihan, urang bakal milih cara ekonomis jeung gancang.Upami Anjeun gaduh agén pengiriman barang di Cina, urang tiasa ngosongkeun kapal ka agén Anjeun.

5. Kumaha ngeunaan jaminan?

Sadaya barang gaduh garansi 1 taun.

6.Kumaha anjeun bakal ngadalikeun kualitas printer?

Urang pinuh diuji unggal produk saméméh pengiriman barang kaluar, sarta ogé urang boga jalma QC.

7.Can anjeun nyieun OEM atanapi ODM pikeun produk?

Leres, produk OEM sareng ODM sayogi.

Rék gawé bareng jeung urang?