1

Warta

  • Prinsip sareng kauntungan tina scanner barkod nirkabel

    I: Pakarang scanning bisa dibagi kana bedil scanning kabel jeung pakarang scanning nirkabel.pakarang scanning kabel, sakumaha ngaranna nunjukkeun, nyaeta scanning pakarang nu ngirimkeun data ngaliwatan kabel tetep;bedil scanning nirkabel umumna nganggo Bluetooth sareng WIFI, sareng sababaraha merek high-end ha ...
    Maca deui
  • Scanner mana anu pangsaéna pikeun anjeun?

    Pilarian panyeken barkod mana anu cocog pikeun industri, lingkungan sareng syarat khusus anjeun.Kéngingkeun kamampuan pikeun ngatasi unggal halangan kalayan panyeken anu dirancang pikeun nyeken naon waé, dimana waé - euweuh urusan naon.1, Beureum Scanning Gun jeung Laser Scanner Beureum lampu scanning gun...
    Maca deui
  • Naon Printer Thermal

    Ⅰ.Naon Dupi Thermal Printer?Percetakan termal (atanapi percetakan termal langsung) mangrupikeun prosés percetakan digital anu ngahasilkeun gambar anu dicitak ku cara ngalangkungan kertas kalayan palapis thermochromic, anu biasa dikenal salaku kertas termal, dina sirah cetak anu diwangun ku ...
    Maca deui
  • Aplikasi Printer Thermal sareng Barcode Scanner dina Solusi Pembayaran

    Kalayan naékna pamayaran Internét sélulér, rupa-rupa jinis supermarkét parantos ngenalkeun kasir kasir pinter, bahkan kios kasir kios atanapi kasir saluran pinter.Kasir pinter tiasa ngadukung pamayaran kode scan, pamayaran kartu kiridit sareng muka p...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina Barcode Scanner

    Ⅰ.Naon téh scanner barkod?Barcode scanner ogé katelah maca barkod, barcode scanner gun, barkod scanner.Ieu mangrupikeun alat maca anu dianggo pikeun maca inpormasi anu aya dina barkod (karakter, hurup, angka, jsb).Ngagunakeun prinsip optik pikeun decode th ...
    Maca deui