banner
banner23
banner1
banner2

produk urang

Produk panas

1124105925

Naon anu urang laksanakeun?

Ngeunaan perusahaan urang

Suzhou Qiji Electric Co., Ltd. husus dina ngarancang, ngembangkeun, manufaktur, jualan na jasa sagala rupa printer.Kalayan langkung ti sapuluh taun pangalaman sareng tim R&D profésional, kami suksés ngaluncurkeun séri alat percetakan, sapertos Mékanisme Printer (tipe termal & dampak), Printer Kios, Printer Panel, Printer Resit, Printer Portable, Printer Desktop sareng saterasna.Produk kami loba dipaké pikeun POS / ECR, tiket angkutan, analisa instrumen, sistem KIOSK, alat médis éléktronik, solusi timer layanan, kaamanan seuneu, kontrol pajeg, mall balanja, otomotif mobil, industri dahareun jeung inuman, ATM & Vending Machine, Manajemén antrian. , Ukur & Gas Analyzers jeung sajabana.

nempo leuwih
Taroskeun kami pikeun langkung seueur sampel albeum

Numutkeun kabutuhan anjeun, ngaropea pikeun anjeun, sareng nyayogikeun anjeun akal

INQUIY AYEUNA
  • We have rich experience in independent research and development, which can effectively meet different customers requirements.

    Pangalaman

    Kami gaduh pangalaman anu beunghar dina panalungtikan sareng pamekaran mandiri, anu sacara efektif tiasa nyumponan syarat konsumén anu béda.

  • Our products sales to Southeast Asia, South & North America, Middle East and Europe, Africa and etc.

    Pamasaran

    Penjualan produk kami ka Asia Tenggara, Kidul & Amérika Kalér, Wétan Tengah sareng Eropa, Afrika sareng sajabana.

  • We unceasingly enterprising, cooperation, win-win mentality, to provide more innovative and valuable products and services for the customers.

    Palayanan

    Urang unceasingly enterprising, gawé babarengan, méntalitas win-win, nyadiakeun produk jeung jasa leuwih inovatif tur berharga pikeun konsumén.

warta

Inpo panganyarna

news_right
Pariksa deui warta ngeunaan kami.

Prinsip sareng ...

I: Pakarang scanning bisa dibagi kana bedil scanning kabel jeung pakarang scanning nirkabel.Pakarang scanning kabel, sakumaha ngaranna nunjukkeun, nyaeta scanning pakarang nu ngirimkeun data ngaliwatan ...

Scanner anu mana ...

Pilarian panyeken barkod mana anu cocog pikeun industri, lingkungan sareng syarat khusus anjeun.Kéngingkeun kamampuan pikeun ngatasi unggal halangan kalayan scanner anu dirancang pikeun ...

Naon Therm ...

Ⅰ.Naon Dupi Thermal Printer?Percetakan termal (atanapi percetakan termal langsung) mangrupikeun prosés percetakan digital anu ngahasilkeun gambar anu dicitak ku cara ngalangkungan kertas nganggo thermoch ...