1

Tentang Kami

11124105925

Saha Urang?

Suzhou Qiji Electric Co., Ltd. husus dina ngarancang, ngembangkeun, manufaktur, jualan na jasa sagala rupa printer.Kalayan langkung ti sapuluh taun pangalaman sareng tim R&D profésional, kami suksés ngaluncurkeun séri alat percetakan, sapertos Mékanisme Printer (tipe termal & dampak), Printer Kios, Printer Panel, Printer Resit, Printer Portable, Printer Desktop sareng saterasna.Produk kami loba dipaké pikeun POS / ECR, tiket angkutan, analisa instrumen, sistem KIOSK, alat médis éléktronik, solusi timer layanan, kaamanan seuneu, kontrol pajeg, mall balanja, otomotif mobil, industri dahareun jeung inuman, ATM & Vending Machine, Manajemén antrian. , Ukur & Gas Analyzers jeung sajabana.

Kami ogé distributor pikeun mékanisme printer brand kawentar badag tur printer, kayaning EPSON, SEIKO, FUJITSU, PRT, JINGXIN, WARGA, STAR, Adat jeung saterusna.

Dina 2020, sabab pasar beuki dewasa sareng ngembang, kami ngalegaan pananda kami: Barcode Scanner.Ayeuna kami ogé ngarancang sareng ngajual sagala jinis panyeken barkod, sapertos kabel sareng nirkabel bacode scanner, Handheld Barcode Scanner, Fixed Mount Barcode Scanner, Desktop Scanner sareng saterasna.

Pamustunganana kami keukeuh ngadegkeun tur ngajaga hubungan jangka panjang kalayan unggal customer diwangun dina hormat, kapercayaan tur kauntungan silih.Nyanghareupan pasar anu lega sareng nangtang, kami bakal babarengan sareng anjeun nyiptakeun énjing anu langkung cerah ku produk dewasa kami, jasa saatos jual lengkep sareng konsép inovatif!

1

Naha Pilih Kami?

Pasar

Penjualan produk kami ka Asia Tenggara, Kidul & Amérika Kalér, Wétan Tengah sareng Eropa, Afrika sareng sajabana.

Pangalaman

Kami gaduh pangalaman anu beunghar dina panalungtikan sareng pamekaran mandiri, anu sacara efektif tiasa nyumponan syarat konsumén anu béda.

Palayanan

Urang unceasingly enterprising, gawé babarengan, méntalitas win-win, nyadiakeun produk jeung jasa leuwih inovatif tur berharga pikeun konsumén.

Pangwangunan

Dina 2020, sabab pasar beuki dewasa sareng ngembang, kami ngalegaan pananda kami: Barcode Scanner.

Kami gaduh pangalaman anu beunghar dina panalungtikan sareng pamekaran mandiri, anu sacara efektif tiasa nyumponan syarat konsumén anu béda.Dina nyanghareupan persaingan pasar anu sengit sareng kabutuhan pangwangunan anu terus-terusan, Urang terus-terusan usaha, gawé babarengan, méntalitas win-win, pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu langkung inovatif sareng berharga pikeun para nasabah.éta ogé alesan naha loba konsumén milih parusahaan urang.

Penjualan produk kami ka Asia Tenggara, Kidul & Amérika Kalér, Wétan Tengah sareng Eropa, Afrika sareng sajabana Dina panempoan gaduh tim R&D, pesenan OEM / ODM ogé wilujeng sumping.Urang bakal innovate terus, forge payun, nyadiakeun sakabéh konsumén jeung produk kualitas luhur pikeun minuhan sarat ketat maranéhanana dina harga kalapa.

Sertipikat

1
2
3