1

warta

Naon Printer Thermal

Ⅰ.Naon Dupi Thermal Printer?

Percetakan termal (atanapi percetakan termal langsung) mangrupikeun prosés percetakan digital anu ngahasilkeun gambar anu dicitak ku cara ngalangkungan kertas kalayan palapis termokromik, umumna katelah kertas termal, dina sirah citak anu diwangun ku unsur-unsur anu dipanaskeun sacara listrik.Lapisanna janten hideung di daérah dimana éta dipanaskeun, ngahasilkeun gambar.

Kalolobaan printer termal aya monochrome (hideung bodas) sanajan sababaraha desain dua-warna aya.

Percetakan transfer termal mangrupikeun metode anu béda, ngagunakeun kertas polos kalayan pita sénsitip panas tibatan kertas sénsitip panas, tapi nganggo kepala citak anu sami.

Ⅱ.Aplikasi tina printer termal?

Printer termal nyitak langkung tenang sareng biasana langkung gancang tibatan printer dampak dot matrix.Éta ogé langkung alit, langkung hampang sareng ngirangan kakuatan, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun aplikasi portabel sareng ritel.Aplikasi komérsial printer termal kaasup maskapai, perbankan, hiburan, ritel, grocery, sarta industri kasehatan, pompa stasiun ngeusian, kios informasi, sistem pembayaran, printer voucher dina mesin slot, nyitak on labél paménta pikeun pengiriman barang jeung produk, sarta pikeun ngarekam wirahma hirup. strip dina monitor cardiac rumah sakit.

image001
image003
image005
image007

Ⅲ.Keunggulan Thermal Printer:

1. Taya involvement of cartridges atanapi ribbons sahingga éta bisa ngahemat ongkos ku ngagunakeun printer termal.
2. Leuwih gampang ngagunakeun sakumaha aya kirang tombol sarta pamakéan software aub.
3. Populér di lingkungan anu teu bising sareng saé pikeun kantor.
4. harga langkung mirah tur mibanda dina sagala rupa model jeung ukuran.
5. Langkung efisien sareng langkung gancang dina nyitak anu monochromic dibandingkeun sareng bentuk percetakan anu sanés.
6. Leuwih awét dibandingkeun printer lianna.

Rekomendasi produk patali:

Aslina Fujitsu Thermal Printer Mékanisme FTP-628MCL101/103

80mm Kios Thermal Tikét Printer CUSTOM K80 USB RS232

4 Inci Desktop napel Sticker Labels Thermal Transfer Printer Warga CL-S621CL-S621 II


waktos pos: Apr-28-2022