1

warta

Prinsip sareng kauntungan tina scanner barkod nirkabel

I: Pakarang scanning bisa dibagi kana bedil scanning kabel jeung pakarang scanning nirkabel.pakarang scanning kabel, sakumaha ngaranna nunjukkeun, nyaeta scanning pakarang nu ngirimkeun data ngaliwatan kabel tetep;bedil scanning nirkabel umumna ngagunakeun Bluetooth sarta WIFI, sarta sababaraha merek high-end geus dibereskeun téhnologi transmisi.

II: bedil scanning kabel umumna dipaké dina skenario gawé kalawan rentang relatif leutik kagiatan, kayaning cashiers toko genah anu umum dina kahirupan urang, jeung sajabana, sarta pakarang scanning barkod kabel bisa ditempo.Tapi lamun urang aya di gudang badag, éta bakal pisan teu merenah ngagunakeun scanner kabel, kayaning hiji barang beuratna sababaraha ratus kilogram, teu mungkin mun urang mindahkeun unggal scan.Sarta sakali rentang badag tina leumpang mustahil nyorong kabel pikeun mindahkeun.Tina segi harga, kalolobaan produk scanner nirkabel langkung luhur tibatan anu kabel, tapi nilai anu dibawana langkung luhur tibatan hargana.

Rekomendasi produk:

Maneuh Gunung Barcode Scanner 7160 Mini Kios 2D Barcode Scanner QR Code Scanner


waktos pos: May-19-2022